2016-02/1455804807_dsc-0014.jpg

Om oss

Vi är ett serviceinriktat företag som lägger tyngdpunkten på industriellt underhållsarbete, såsom akutreparationer, förebyggande underhåll samt löpande service. Allt för att Du som kund skall få en störningsfri, fungerande produktion.

Vi verkar huvudsakligen inom tillverkningsindustrin, men är inte främmande för att utföra service inom andra områden.

Vi hjälper Dig löpande eller vid planerade stopp. Även helger och helgdagar, då Er produktion ändå står still. På detta sätt når vi tillsammans en lönsam tillverkning och får fram bra resultat.

Då vi har ett brett nätverk av entreprenörer så ombesörjer vi även service på områden inom El, Konstruktion och Hydraulik, samt specialtillverkning av svårbeställda reservdelar.

Vi besitter även ett litet snickeri, där vi i första hand tar fram gjutmodeller och andra specialtillverkade detaljer i trä.
Vi åtar oss även projektledning för stora som små projekt. Allt från helhetsåtagande till delprojekt. Ombesörjer även inköp av utrustning till Er produktion om så önskas. Efter många år i branschen så har nätverket av leverantörer vuxit så det finns goda förutsättningar för ett gott resultat.

Tveka inte att kontakta oss med Din förfrågan. Ingen fråga eller uppdrag är för liten. Allt behandlas med sekretess och vi längtar redan efter nästa uppdrag…..

Tveka inte att kontakta oss för referenser…..

Välkommen med Din förfrågan.
Mikael Johansson / VD.

Kom i kontakt med oss!

Har Ni önskemål om att bli kontaktade av oss, så tveka inte att fylla i Era uppgifter, så kontaktar vi Er snarast möjligt.

Med vänlig hälsning
Mikael Johansson / VD